TAGRENOVERING – DET BETALER SIG AT RENOVERE SIT TAG

No Comments

DET BETALER SIG AT RENOVERE SIT TAG

Et nyt tag har en rigtig lang levetid. Men har du et hus, der er over 20 år gammelt, så er det bare et spørgsmål om tid, før du skal til at overveje, hvad du skal gøre, når taget ikke kan holde længere. En renovering af taget er et godt alternativ til et helt nyt tag, da du ofte kan forlænge tagets levetid med adskillige år. Der er mange forskellige måder, man kan renovere sit tag på. Den mest effektive metode afhænger meget af, hvilket type tag, man har på sit hus. De fleste tage bliver efter en årrække sat til af mos og alger. Det er ikke særligt pænt, og hvis man lader det sidde på taget så længe, at det slår rødder, kan det nedbryde tagets overflade. En rensning af taget kan løse dette problem. Mange husejere får både renset og algebehandlet deres tage med jævne mellemrum for at forebygge. Ikke nok med, at man får et tag, der syner nyt, så forlænger man også tagets levetid med adskillige år.

OVERSTRYGNING AF TAG – OPTIMAL TAGRENOVERING

Det eneste rigtige alternativ til et nyt tag, er at få lavet en overstrygning af taget. Det er muligt at renovere dele af taget, men vi vil til enhver tid anbefale, at vi renoverer hele tagfladen for at få et harmonisk og fuldendt helhedsindtryk. Når du først har valgt at overstryge dit tag, så kan det modstå alt. Fugemassen har en stor hæfteevne, der gør at tagstenene nærmest limes sammen til en stor sammenhængende flade. Dit tag vil dermed blive mindre følsomt over for ekstremt vejr. Det er uanset om det er ekstrem varme, hård frost eller en voldsom storm.

FORLÆNG TAGETS LEVETID MED EN TAGRENOVERING

Tagrenovering lavet af en professionel kan forlænge dit tags levetid med op til 20 år. Sådan en tagrenovering kræver dog faglig ekspertise. Uanset hvilken type tagrenovering du vælger til dit tag, er det vigtig, at du finder en håndværker, som du kan stole på. Vi anbefaler håndværkere, der er medlem af Dansk Håndværker Garantiordning. Dette er din garanti, hvis der skulle gå noget galt. Garantiordningen dækker tab i forbindelse med mangler ved udført arbejde og som kunde er det din garanti for, at du er dækket ind, uanset hvad der sker. Formålet med denne ordning er at bygge et tillidsfuldt forhold mellem virksomheder og kunder.

Du kan tage kontakt til os allerede i dag for et uforpligtende tilbud. Vi kigger på dine behov og tilbyder kun materialer, vi selv kan stå inde for. Ring til os på os på 26808227 eller udfyld kontakt formularen øverst til højre på denne side. Så finder vi den løsning der passer bedst til dig og dit tag.

KUNDEUDTALELSE

"Tak for et godt stykke arbejde. Jeg syntes virkelig Martin har lavet et flot stykke arbejde, da han har lavet hulmursisolering. Hvis man ikke viste det var lavet, tror jeg ikke man ville kunne se det. Han har ramt farven af fugerne perfekt, og man kan næsten ikke se at der har været boret huller. Det er virklig en dygtig og flink mand du har ansat. Nu glæder jeg mig til at det bliver blæsevejr, så jeg kan se hvor meget isoleringen i etageadskillelsen har hjulpet, og forhåbentlig mærke at det ikke blæser ind under gulvbrædderne. Jeg vil helt klart anbefale dit firma til andre.."

Med venlig hilsenPer Hansen

More from our blog

See all posts