No Comments

Trænger dit tag til en udskiftning, kan du med fordel vælge en overstrygning i stedet. En overstrygning er en billigere løsning og kan forlænge dit tags levetid med helt op til 15 år.

Overstrygningsmassen limer så at sige dit tag sammen, og gør det dermed modstandsdygtigt over for både storm, kulde og varme. En ordentlig behandling af dit tag er vigtigt, da et utæt tag kan være skyld i store skader i hele huset. Hvis dit tag er utæt, og det ikke opdages i tide, kan det give skader på spær og også isolering, lofter og vægge.

Du kan selv undersøge om dit tag er utæt. Kig efter ved rygningen og skotrenden, hvor de to tagflader mødes. Også inddækninger, der typisk er bukket metal og sidder ved skorstene, kviste osv., kan være utætte steder. Typiske årsager til utætheder er monteringsfejl, dårlig vedligeholdelse og naturligt slid. Vi kommer på hele Lolland så vi vil også gerne hjælpe med en vurdering af dit tag, og vi kan altid give et godt og konkurrencedygtigt tilbud – som naturligvis er 100% uforpligtende.

For at opnå det mest harmoniske udseende, anbefaler vi, at hele taget overstryges.

KUNDEUDTALELSE

"Tak for et godt stykke arbejde. Jeg syntes virkelig Martin har lavet et flot stykke arbejde, da han har lavet hulmursisolering. Hvis man ikke viste det var lavet, tror jeg ikke man ville kunne se det. Han har ramt farven af fugerne perfekt, og man kan næsten ikke se at der har været boret huller. Det er virklig en dygtig og flink mand du har ansat. Nu glæder jeg mig til at det bliver blæsevejr, så jeg kan se hvor meget isoleringen i etageadskillelsen har hjulpet, og forhåbentlig mærke at det ikke blæser ind under gulvbrædderne. Jeg vil helt klart anbefale dit firma til andre.."

Med venlig hilsenPer Hansen

More from our blog

See all posts