UNDERSTRYGNING

Trin 1

Vi kontakter dig

Trin 2

Vi besigtiger din bolig

Trin 3

Du modtager tilbud

Trin 4

Vi udfører arbejdet!

UNDERSTRYGNING

Der er rigtig mange huse der er op bygget med i plast undertag. Det er med tiden begyndt at mørne eller blive porøst og dermed blive utæt. Det kan vi løse nemt og billigt i forhold til en tag udskiftning. Vi bruger en elastiks fuge masse som vi opvarmer, så den kan tåle de høje temperaturer om sommeren og tæt om vinteren. Der er rigtig mange huse i Danmark, der har et dårligt undertag. Specielt mange huse fra 1970’erne og 1980’erne har undertage, der er lavet af plastik. Disse undertage har det ikke godt i dag, da plastik ikke kan tåle de store temperatur svingninger og solens ultraviolette stråler. Dette problem ved at lave en understrygning af taget.

Som navnet understrygning indikerer, så bliver det lavet inde fra loftet. Den fugemasse, som vi bruger til understrygning har alle de samme gode egenskaber, som den fugemasse, der bliver brugt til overstrygning. Fugemassen har en meget lang holdbarhed og beskytter mod indtrængning af slagregn og fygesne. Så har du et hus med dårligt undertag vil denne metode være den optimale til at løse problemet. Du forlænger levetiden af dit eksisterende tag og får repareret utætheder.

sådan laver man understrygning

Alle tage kræver løbende vedligeholdelse, hvis man ønsker at forlænge tagets levetid og det er en god investering, hvis man vil undgå at skulle smide rigtig mange penge i et nyt tag. Når man laver en understrygning, så bliver alle utætheder repareret og gør taget modstandsdygtigt mod det danske vejr. Det første, som vi gør er at fjerne gammel og revnet understrygning. Hvis taget har været understrøget før, så kan der godt sidde gammel mørtel og fugemasse, der skal fjernes først. Derefter skal alle de områder, der skal fuges forvandes. Det sidste der skal sker er den egentlige understrygning eller fugning.

Vi sætter meget høje krav til den fugemasse, som vi benytter, da vi kun vil arbejde med materialer af den højeste kvalitet, som har den længste holdbarhed. Det er vigtigt for os, at du som kunde får lavet et stykke arbejde, som du kan være glad for i mange år.

nybyggeri og renovation af tage
Pris på understrygning af tegltag
Tjek alderen på dit undertag
Prisen på reperation af undertag