UNDERSTRYGNING

Trin 1


Vi kontakter dig

Trin 2


Vi besigtiger din bolig

Trin 3


Du modtager tilbud

Trin 4


Vi udfører arbejdet!

Understrygning af tag

Der er rigtig mange huse der er op bygget med i plast undertag. Det er med tiden begyndt at mørne eller blive porøst og dermed blive utæt. Det kan vi løse nemt og billigt i forhold til en tag udskiftning. Vi bruger en elastiks fuge masse som vi opvarmer, så den kan tåle de høje temperaturer om sommeren og tæt om vinteren. Der er rigtig mange huse i Danmark, der har et dårligt undertag. Specielt mange huse fra 1970’erne og 1980’erne har undertage, der er lavet af plastik. Disse undertage har det ikke godt i dag, da plastik ikke kan tåle de store temperatur svingninger og solens ultraviolette stråler. Dette problem ved at lave en understrygning af taget.

Som navnet understrygning indikerer, så bliver det lavet inde fra loftet. Den fugemasse, som vi bruger til understrygning har alle de samme gode egenskaber, som den fugemasse, der bliver brugt til overstrygning. Fugemassen har en meget lang holdbarhed og beskytter mod indtrængning af slagregn og fygesne. Så har du et hus med dårligt undertag vil denne metode være den optimale til at løse problemet. Du forlænger levetiden af dit eksisterende tag og får repareret utætheder.

Sådan laver man understrygning

Alle tage kræver løbende vedligeholdelse, hvis man ønsker at forlænge tagets levetid og det er en god investering, hvis man vil undgå at skulle smide rigtig mange penge i et nyt tag. Når man laver en understrygning, så bliver alle utætheder repareret og gør taget modstandsdygtigt mod det danske vejr. Det første, som vi gør er at fjerne gammel og revnet understrygning. Hvis taget har været understrøget før, så kan der godt sidde gammel mørtel og fugemasse, der skal fjernes først. Derefter skal alle de områder, der skal fuges forvandes. Det sidste der skal sker er den egentlige understrygning eller fugning.

Vi sætter meget høje krav til den fugemasse, som vi benytter, da vi kun vil arbejde med materialer af den højeste kvalitet, som har den længste holdbarhed. Det er vigtigt for os, at du som kunde får lavet et stykke arbejde, som du kan være glad for i mange år.

Nybyggeri og renovation af tage

Understrygning er meget brugt som renovering eller reparation af ældre tage, og specielt ældre huse med et dårligt undertag. Men det kan også være en god ide, at benytte understrygning at taget i forbindelse med nybyggeri, så man sikre sit hus mod slagregn og fygesne på loftet. Vi har specialiseret os i overstrygning og understrygning af tage og med vores 15 års erfaring betegner vi os selv, som nogle af de gamle drenge i branchen, der ved hvad vi har med at gøre. Så hvis du gerne vil have en erfaren håndværker til at reparere dit tag, så kontakt os for et uforpligtende tilbud allerede i dag.

Pris på understrygning af tegltag

Hvis man har et hus med undertag, er det altid en god ide at tjekke om det er klar til en sæson mere. Det er nemlig meget vigtigt at dit undertag virker efter hensigten. Men står du og overvejer, om du skal have et nyt tag, eller om det er nok blot at renovere det gamle? Så kan vi måske hjælpe dig lidt på vej. Et nyt tag koster typisk fra 1300 + moms. pr. m2 alt efter hvilke tagsten mm. du vælger. Vælger du eksempelvis at få udført en understrygning af et tag med betontagsten, vil prisen lyde på ca. 120 kr. + moms pr. m2. Der er med andre ord mange penge at spare, hvis du vælger en understrygning af dit tag fremfor et helt nyt tag.

Er du stadig i tvivl om, hvorvidt du vil foretage en understrygning at dit tag? Så kan du altid ringe til os og få et uforpligtende tilbud.

Tjek alderen på dit undertag

Rigtig mange af de første undertage er i meget dårlig stand, og det er derfor vigtigt at sørge for at reparere det i tide. Her hos MP-energibyg har vi speciale i tag renovering, og vi tager derfor godt hånd om dit tag, før det er for sent. Tagets alder kan rigtig ofte fortælle os, hvorvidt det kan betale sig at reparere yderligere på det. Nærmer taget sig nemlig sin forventede levetid, giver det ikke mening at investere i det helt store reparationsarbejde. Levetiden afhænger ikke blot af selve tagdækningen, men også af hvilken tilstand den underliggende tagkonstruktion og et eventuelt undertag er i.

Overvejer du at få foretaget en understrygning af dit tag, er det altså vigtigt, at du få tjekket alderen på dit undertag først, og på denne måde sikre dig, at du får valgt en bedste løsning.

Prisen på reperation af undertag

Prisen på reparationen af selve undertaget til en understrygning, kommer meget an på hvilken slags hus eller tagkonstruktionen det har, så det er altid godt at søge hjælp af professionelle. Der er også mange forskellige tegl typer, der alle fuges forskelligt med ventilation. Når man understryger er det meget vigtigt at sørge den rigtige ventilation, ellers kan det gå galt og der vil opstå skimmel problemer. Det kan du være helt sikker på at vi har styr på.

Service i høj klasse

Går du med tankerne om at få foretaget en understrygning af dit tegltag, så er du altså kommet til det rette sted. Her hos MP-Energibyg dækker vi hele Danmark, så om du er placeret i Sjælland, Jylland eller noget helt tredje, kan vi uden tvivl hjælpe dig. Vi er specialister indenfor isolering med fokus på understrygning og overstrygning. Hos os får du med garanti et tilbud, der giver lidt luft i økonomien, og du kan altid ringe til os og få et uforpligtende tilbud. Har du spørgsmål til enten understrygning af tag, prisen på understrygning eller blot noget helt tredje?

Så kan du ringe til os på 26 80 82 27, eller du kan skrive til os på kontakt@mp-energibyg.dk – vi glæder os til at høre fra dig!