OVERSTRYGNING

Trin 1

Vi kontakter dig

Trin 2

Vi besigtiger din bolig

Trin 3

Du modtager tilbud

Trin 4

Vi udfører arbejdet!

OVERSTRYGNING

Overstrygning af tag er en billig tag løsning. Hvorfor vælge med fuge masse? Fugemassen har flere fordele, som du kan læse om herunder. Den forbliver elastisk, bitumen fugemasse hærder ikke op og kan derfor gi sig med taget i vind og over tid. Derfor er det også vigtig at få renset ordenligt af. I de værste alge tilfælde behandler vi først. Synligheden er jo også en vigtig faktor, jeg går meget op i at fugen skal være ens, så det gælder om at stille pumpen på det rette tryk og tilpasse varmen på fuge slangen. Hele vores anlæg er special bygget fra start til slut, for at opnå det bedste resultat.

Hvis du gerne vil forlænge levetiden på dit tag uden at skulle investere i et helt ny tag, så er en overstrygning af taget den helt rigtige løsning. Hvis du ikke har mulighed for at få adgang til loftetagens skråvægge og skunker i ældre huse, så er det i de fleste tilfælde er det bedre, at lave en overstrygning end en understrygning af taget. Vi vil klart anbefale, at hele taget overstryges, så det bibeholder et så harmonisk udtryk som muligt. Det er muligt at reparere et tag ved at overstryge en del af det, men visuelt giver det det pæneste tag, hvis overstrygningen laves på hele tagfladen.

De gode egenskaber ved en overstrygning

En overstrygning kan modstå selv de mest ekstreme påvirkninger i de danske vejrforhold. Fugerne tager ikke skade af hverken stærk varme eller hård frost og kan holde både slagregn og fygesne ude fra loftet. Så dit tag vil kunne modstå voldsomt uvejr som skybrud og kraftig storm. Fugen, som vi bruger til at lave en overstrygning med har en meget stor hæfteevne, hvilket gør, at vi nærmest limer dine tagsten sammen til en stor sammenhængende flade. Som du nok kan tænke dig, så gør det, at dit tag bliver ekstremt modstandsdygtigt over for vind og vejr.

Økonomien er også en af de ting som mange kunder fremhæver ved overstrygning og tag renovering i det hele taget, da det er markant billigere ned et nyt tag og i de fleste tilfælde forlænger tagets levetid med op til 15 år.

Overstrygning af tag for kunde i Roskilde

Vi har lavet en overstrygning af et tag for en kunde i Roskilde. Huset er en typisk villa fra slutningen af 1970erne, hvor taget er ved at være en anelse slidt uden at være defekt. Da ejerne er et par midt i 60erne er en renovering af taget et fornuftigt alternativ til en investering i et helt nyt tag. Med denne overstrygning forlænger vi tagets levetid med op til 15 år og parret behøver ikke bekymre sig om udskiftning af deres tag, så længe de bor i huset. Vi lavede en overstrygning af hele tagfladen efter at det var blevet renset for mos og alger. Så deres gamle tag fremstår i dag som nyt.

Da det stadig er muligt at trække udgifter til arbejdsløn fra i skat ift. håndværkerfradraget, så er det et overkommeligt beløb det kræver for at forlænge tagets levetid med 15 år.