Ødelagt undertag

Trin 1

Vi kontakter dig

Trin 2


Vi besigtiger din bolig

Trin 3


Du modtager tilbud

Trin 4


Vi udfører arbejdet!

Ødelagt undertag eller bare mørnet undertag

Rigtig mange huse - og specielt 1 plans huse - er lavet med et undertag. Med tiden bliver disse undertage møre og mister deres effekt Deres effekt skulle være og holde huset og dermed tagkonstruktionen tæt for regn sne og storm. Hvis dit undertag er utæt, mørt eller ødelagt, og har du ikke lyst til den store tag udskiftning , da tagstenene ikke fejler noget, så har vi en langt billigere løsning.

Billigt alternativ til nyt tag

Vi har specialværktøj i vores biler, som er målrettet til renovering og reparation af undertage. Bag i vores biler har vi et indbygget fugeanlæg som kan løse denne slags opgaver. Anlægget består af en trykpumpe, der fører fugemassen gennem en slange, som kan være op til 100 meter slange, op på loftet.

Sådan laver vi dit undertag

  • Først fjernes det gamle undertag. Det tager vi ned fra loftet og sørger for, at det bliver bortskaffet.
  • Derefter gennemgår vi taget for eventuelle fejl og mangler – som for eksempel problemer med skotrender, rykninger, inddækninger osv
  • Montering af udluftninger er meget vigtigt. Alle tage har brug for udluftning for at undgå råd og skimmel – derfor sørger vi for at montere den rigtige udluftning i processen.
  • Herefter renser vi tagsten, hvor det er nødvendigt, så fugen binder bedst muligt
  • Så begynder med fugningen. De fleste tagsten skal fuges forskelligt – og netop derfor er det vigtigt, at dette bliver udført af professionelle, der véd hvad de laver.

Det gør vi – så lad os hjælpe kontakt os nu.