Ødelagt undertag

Trin 1

Vi kontakter dig

Trin 2


Vi besigtiger din bolig

Trin 3


Du modtager tilbud

Trin 4


Vi udfører arbejdet!

Renovering og reparation af undertag

Velkommen til MP-Energibyg! Her på siden kan du læse alt om, hvordan vi foretager en reparation af dit undertag, så du således ikke behøver at få et helt nyt tag. En af de løsninger, vi tilbyder, som kan være med til at fikse dit undertag, er understrygning. En understrygning af dit undertag bliver foretaget inde fra loftet, og du behøver derfor med en understrygning ikke at få udskiftet hele din tag konstruktion – du kan nemlig blot nøjes med at få fikset det ødelagte undertag. Fugemassen, som bliver brugt til at reparere dit undertag, har en yderst lang holdbarhed, og du kan derfor være helt sikker på, at den sikrer dit undertag imod alle former for slagregn og fygesne. Har du således et undertag, der trænger til en kærlig hånd, er du kommet til det helt rette sted! Med en reparation af dit undertag forlænger du således levetiden af hele din tag konstruktion, og du får samtidig lappet alle utætheder – og hvem ønsker ikke det?

Ødelagt undertag – derfor skal du tage affære nu!

Har du lige være oppe på loftet, og fandt du der ud af, at dit undertag var ødelagt, så er det vigtigt, at du skynder dig at få gjort noget ved det! Det ødelagte undertag kan nemlig være skyld i store skader på huset. Dit undertag er nemlig til, for at forhindre vand og sne i at trænge ind på dit loft. Er dit undertag således ødelagt, vil det ikke yde nogen beskyttelse. Det betyder, at du risikerer at skulle skovle sne ned fra dit loft det meste af vinteren – og det er ikke sjovt!

Billigt alternativ til nyt tag

Vi har specialværktøj i vores biler, som er målrettet til renovering og reparation af undertage. Bag i vores biler har vi et indbygget fugeanlæg som kan løse denne slags opgaver. Anlægget består af en trykpumpe, der fører fugemassen gennem en slange, som kan være op til 100 meter slange, op på loftet.

Ødelagt undertag eller bare mørnet undertag

Rigtig mange huse - og specielt 1 plans huse - er lavet med et undertag. Med tiden bliver disse undertage møre og mister deres effekt Deres effekt skulle være og holde huset og dermed tagkonstruktionen tæt for regn sne og storm. Hvis dit undertag er utæt, mørt eller ødelagt, og har du ikke lyst til den store tag udskiftning , da tagstenene ikke fejler noget, så har vi en langt billigere løsning.

Hvorfor er dit undertag ødelagt?

Der kan være rigtigt mange grunde til, at dit undertag er blevet ødelagt. Har du dog et ældre hus, kan grunden meget vel være, at det gamle plastik undertag blot er revnet med tiden – dette har plastik undertage det nemlig med at gøre. At dit undertag er revnet kan blandt andet skyldes, at der har være store temperaturudsving på dit loft. Dette er desuden helt naturligt, og kan ikke undgås, idet det er koldt om vinteren, men samtidig uudholdeligt varmt om sommeren. Selvom det er naturligt, er det dog hårdt for dit undertag, og idet det prøver at modstå, bliver det ofte ødelagt. Derudover kan dit undertag også være ødelagt af den simple grund, som at det bare ikke er sat ordentligt op. Er det nemlig blevet sat alt for løst op, vil de stå og blafre, når vinden rusker i det. Dermed vil dit undertag blive ødelagt, idet de vil rive sig løs fra sømmingerne og gå itu. Har taglæggerne, som har sat dit undertag op, derudover valgt at spare på de mindre synlige steder, vil det naturligvis også have en indflydelse på dit undertag. Undertaget vil nemlig i en sådanne situation være af så dårlig kvalitet, at det simpelthen ikke holder i særlig lang tid. Det er desuden væsentligt at huske på, at selv nyere undertag kan gå i stykker efter blot få år efter opsættelsen, og det er derfor vigtigt, at du husker at tilse dit undertag i ny og næ.

Sådan laver vi dit undertag

  • Først fjernes det gamle undertag. Det tager vi ned fra loftet og sørger for, at det bliver bortskaffet.
  • Derefter gennemgår vi taget for eventuelle fejl og mangler – som for eksempel problemer med skotrender, rykninger, inddækninger osv
  • Montering af udluftninger er meget vigtigt. Alle tage har brug for udluftning for at undgå råd og skimmel – derfor sørger vi for at montere den rigtige udluftning i processen.
  • Herefter renser vi tagsten, hvor det er nødvendigt, så fugen binder bedst muligt
  • Så begynder med fugningen. De fleste tagsten skal fuges forskelligt – og netop derfor er det vigtigt, at dette bliver udført af professionelle, der véd hvad de laver.

Service i høj klasse

Går du med tankerne om at få foretaget en reparation af dit undertag, så er du altså kommet til det rette sted. Her hos MP-Energibyg dækker vi hele Danmark, og vi er specialister indenfor isolering med fokus på understrygning og overstrygning. Hos os får du med garanti et tilbud, der giver lidt luft i økonomien, og du kan altid ringe til os og få et uforpligtende tilbud. Har du spørgsmål til enten reparation af dit undertag, montering indefra, eller blot noget helt tredje? Så kan du ringe til os på 26 80 82 27, eller du kan skrive til os på kontakt@mp-energibyg.dk – vi glæder os til at høre fra dig!