LOFTISOLERING

Trin 1

Vi kontakter dig

Trin 2

Vi besigtiger din bolig

Trin 3

Du modtager tilbud

Trin 4

Vi udfører arbejdet!

LOFTISOLERING

Det betaler sig at efterisolere loftet. MP-Energibyg har certifikater og autorisationer til både papir og glas uld. Lad os komme med på råd fra start med os som total leverandør eller sammen med jeres lokale tømrer. I kan også vælge at gøre det selv. Er du træt af en høj varmeregning, bør du få tjekket din loftisolering efter. En ordentlig loftisolering kan spare dig for mange penge på din regning. Der kan være yderligere besparelser at hente ved at efterisolere dit hus ude fra også, hvis du bor i et hus med hulmur uden isolering.

For stort set alle, der ejer et hus, der er ældre end 15 år, kan der være penge at spare ved at efterisolere loftet. Jo bedre dit loft allerede er isoleret, jo billigere vil efterisoleringen desuden være. Den optimale tykkelse på isolering er 300 mm. Det vil sige, at ligger der allerede 200 mm isolering, skal der blot efterisoleres med 100 mm for at din varmeregning mindskes. Man kan efterisolere på to måder. En mulighed er at blæse isoleringsgranulat ud over loftet, og den anden er at lægge et lag isoleringsmåtter ud på hele loftet. Vi kommer gerne til Falster og udfører arbejdet, det er ikke noget problem for os.

Mindre belastning af miljøet

Ud over at spare penge på din varmeregning, er en efterisolering medvirkende til et bedre indeklima i dit hus, og du vil ikke længere opleve kuldestråling fra dit loft. Som en ekstra bonus begrænses CO2 udslippet fra din bolig, hvilket er godt for miljøet. Vi kører rundt på hele Falster, så tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud på efterisolering af dit loft.

Loft isolering - hvilket produkt?
Udtalelser fra tidligere kunder